αρχείο λήψης
Γενικά

Προετοιμασία Εγγραφής στο Λύκειο για το σχολικό  έτος 2024-2025

Αγαπητοί γονείς,  η εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ τάξη Γενικού Λυκείου ή  ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-25 θα  υποβληθεί ηλεκτρονικά  μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές ,  σε ημερομηνίες που θα ορίσει αργότερα το Υπουργείο Παιδείας και για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε.

Επισυνάπτουμε τις οδηγίες του Υπουργείου και δύο (2) έντυπα Υπεύθυνων Δηλώσεων:

 Υπεύθυνη Δήλωση Α΄ που θα συμπληρωθεί από τον κηδεμόνα/γονέα  που θα κάνει την εγγραφή του μαθητή, με τους κωδικούς του στο taxisnet .

Υπεύθυνη Δήλωση Β΄ που θα συμπληρωθεί από τον έτερο κηδεμόνα/γονέα , εφόσον υπάρχει, στην οποία δηλώνεται η συναίνεσή του με τον πρώτο κηδεμόνα που κάνει την εγγραφή.

Και οι δύο (2) Υπεύθυνες Δηλώσεις θα πρέπει να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr. (ο σύνδεσμος του Gov.gr για ηλεκτρονική έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης είναι: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses  ).

Εφιστούμε την προσοχή σας στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων σας και των στοιχείων του παιδιού σας στις Υ. Δ. , ώστε να ενημερώσουμε σωστά το πληροφοριακό μας σύστημα  myscool και να μην υπάρξει αργότερα εμπλοκή στην εγγραφή του μαθητή.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25 από το Υπουργείο Παιδείας

Υ.Δ. Α΄ e-εγγραφές από τον κηδεμόνα που θα κάνει την εγγραφή

Υ. Δ. Β΄ e-εγγραφές συναίνεσης από 2ο κηδεμόνα.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση